Tüm seferlerimizde "İstanbul Kart (Akbil)" geçerlidir. Gişeden satılan bilet fiyatı kişi başı 80 TL'dir.



Kurumumuzun temeli yıllar önce Bostancı-Adalar vapur iskelesinin yan tarafında sayıları 10’u geçmeyen esnafın taşımacılık ve nakliyecilik işi ile uğraşmasına dayanmaktadır. 1950’li yıllardan sonra motorlu tekneler devreye girmiştir.Bu yıllarda yük mavnaları ile yapılan yük ve yolcu taşımacılığı 1960 ve 1970 yıllarına gelindiğinde boyları 8-9 metreyi geçmeyen yolcu motorları ile yapılmaktaydı.

2006 yılında kurulan kooperatifimiz Kartal’dan Adalar seferleri yapmaktadır. Karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen tarifeli seferler ile yolcu taşımacılığına devam etmekte olup bu sektörde var olduğumuzu diğer çalışan tüm ilgili kurum ve kuruluşlara duyurmuş ve kabul ettirmiş bulunmaktayız.

Müşterilerimize Yolcu Nakil, Mehtap Turları, Ada Turları, Boğaz Turları, Dalış Turları, Gruplara Yemekli-Yemeksiz Geziler dahilinde 24 saat hizmete hazırız. Üyelerimiz ve çalışanlarımız birlikten kuvvet doğduğunu bizzat yaşayarak öğrenmiştir.Bundan böyle yarınlarımıza sahip çıkmak ve sizlerle beraber ülkemiz adına daha büyük yatırımlara girmek ve başarmak istiyoruz.